Nieuws IJsclub De Noorman Home Informatie Nieuws Galerie Contact Verslag IJs dikte Gastenboek
© IJsclub de Noorman Goudswaard / J. Huyzers
.
Nog geen lid van IJsclub De Noorman? Wordt dan voor een kleine € 5 - lid van onze vereniging. Voor die bijdrage Bent u een jaar lang lid en kunt u en het hele gezin (incl. kinderen t/m 18 jaar) genieten van onze ijsbaan. Geen lid dan betaald u een dagkaart.
25-10-2014 is ons nieuwe clubgebouw geopend. Met dank aan de sponsors en natuurlijk onze leden.
IJsclub De Noorman is ook te vinden op Facebook. Op deze pagina vind u ook de laatste nieuwtjes, foto’s enz. van onze ijsclub.            FACEBOOK
Dit jaar lopen we voor de 36e keer de drie daagse. Datum : Wo 20, Do 21 en Vr 22 Juni 2018. Vertrek 19.00u. vanaf ons clubgebouw. Kosten zijn 5 euro p.p. Inschrijven kan Wo. 20 Juni vanaf 18.30u in ons clubgebouw.
Vrijdag 30 - 11 - 2018 Ledenvergadering Aanvang 20.00 uur.